LYSITHEA

img      

©?

virallinen nimi: Lysithea, "Lytty" rekisterinumero: VH00-00-0000
sukupuoli: tamma painotus: esteratsastus
rotu: FWB koulutus: koulutetaan
syntymäaika: 13.03.2020 kasvattaja: VRL-11725
säkäkorkeus, väri: kasvaa, tummanruunikko omistaja: VRL-11725

luonne

Menneisyys

Lytty syntyi vähän huonojen tähtien alla, sillä 13. päivä perjantai toi heti alkuun epäonnea. Pieni tamma syntyi kaksosvarsana Adalind Larssonin omalle tallille ja emänä toimi naisen kaverin tamma, joka oli taitavasta estesuvusta. Freude Ist -nimisellä hevosella oli aivan ihana luonne, johon Adalind oli välittömästi ihastunut. Hän halusi ehdottomasti juuri siitä tammasta varsan ja pitkien harkintojen jälkeen se toive mahdollistui Rasmus Alsilan kautta. Mieheltä löytyi Easy Livin' -niminen ori ja kun yhdistelmä tuntui juuri sopivalta niin se toteutettiin. Freda tuli Adalle tiineyden ajaksi asumaan ja pitämään seuraa Araminta-tammalle.

Maaliskuussa aamuyöstä Freda synnytti kaksosvarsat, joista toinen syntyi jo kuolleena. Selvinnyt tammavarsa vaikutti vähän surkealta ja heikkokuntoiselta, mutta sen emä oli heti hoivaamassa varsaansa. Vähän myöhemmin emä kuitenkin löytyi kuolleena ja syyksi selvisi sisäinen verenvuoto.

Keinoemovälityksen kautta löytyi pelastus ja vieroituksen jälkeen oli huippua huomata kuinka Aramintakin hyväksyi Lytyn kaverikseen, vaikka vanhempi tamma oli yleensä hyvin äkäinen muita hevosia kohtaan. Varsa oli kuitenkin jo ikäisekseen erittäin haastava ja tuntui, että sen kanssa sai tehdä kaiken ja enemmänkin, jotta sen kanssa pärjäsi. Tulisiko siitä koskaan kilpaesteratsua?

Suku

i. Easy Livin' ii. Maximilian iii. Maximus II
iie. Desirae
ie. Living Art iei. Art Of Dreaming
iee. Living Colors
e. Freude Ist ei. Aquarius eii. Atacames
eie. Serena
ee. Beau De Brass eei. Bras de Fel
eee. Candy of Meunishof

Easy Livin' on 5-vuotiaaksi kääntynyt ori, joka on Rasmus Alsilan omaa kasvatustyötä. Se on kilpaillut vasta pikkuluokkia, mutta tulevaisuudessa sen tavoitteet on loistaa niin este- kuin kenttäratsastuksessakin. Mahdollisesti jopa tulevalla 2020-kaudella. Tästä orista toivoo periytyvän erityisesti hyvät liikkeet ja ihana luonne

Freude Ist oli tamma, joka menehtyi aivan liian nuorena. Sen kanssa ehdittiin valmentautumaan 140cm-tasolle asti, mutta kilpailutulokset siltä jäi uupumaan lähes kokonaan. Fredalta odotettiin paljon, koska sen vanhemmat loistivat molemmat esteratsastuksessa ja tammalta itsessään löytyi ketteryyttä hyppiä esteen kuin esteen yli.

Jälkeläiset

o. Hevosen nimi (s. 00.00.0000) - e. Hevosen nimi Omistaja VRL-00000
o. Hevosen nimi (s. 00.00.0000) - e. Hevosen nimi Omistaja VRL-00000
o. Hevosen nimi (s. 00.00.0000) - e. Hevosen nimi Omistaja VRL-00000
o. Hevosen nimi (s. 00.00.0000) - e. Hevosen nimi Omistaja VRL-00000

Astutusinfo

Araminta ei ota vastaan astutuspyyntöjä.

Kilpailukalenteri

ERJ-estekilpailut

sijoitukset

KRJ-koulukilpailut

sijoitukset

ulkoasu © Cery 2016
Tämä on virtuaalihevonen - This is a sim-game horse

My Site